Aqua Queen – Sinkronizirane plivačice spremaju sjajne koreografije uz taktove hitova legendarnog benda

Više od 10 godina Klub sinkroniziranog plivanja Primorje Aqua Maris priprema ljetne revije. Revije se rade u stilu mjuzikla s jednom temom, koreografijom koja prati radnju, bendom i pjevačima uživo, profesionalnim razglasom i svijetlima. Ove godine, klub je za temu izabrao glazbu legendarne grupe Queen, koju će dočarati odlična grupa iz Beograda Queen Real Tribute.

Rijeka – Klub sinkroniziranog plivanja Primorje Aqua Maris ove nedjelje predstavit će se atraktivnom revijom Aqua Queen, posvećenom legendarnom britanskom bendu čiji su hitovi obilježili proteklih pola stoljeća.

Više od 10 godina Klub sinkroniziranog plivanja Primorje Aqua Maris priprema ljetne revije. Revije se rade u stilu mjuzikla s jednom temom, koreografijom koja prati radnju, bendom i pjevačima uživo, profesionalnim razglasom i svijetlima.

Ove godine, klub je za temu izabrao glazbu legendarne grupe Queen, koju će dočarati odlična grupa iz Beograda Queen Real Tribute. Kompletan nastup, koji uključuje scenografiju, koreografiju, kulise i sve što će se vidjeti na plohi i u bazenu potpisuje Klub sinkroniziranog plivanja Primorje Aqua Maris.

Show počinje u nedjelju, 14. srpnja u 21.15 sati, a cijena ulaznice je 50 kuna.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }