Čolaku titula igrača kola, Bišćan najbolji trener 16. kola HNL-a

Čolaku titula igrača kola, Bišćan najbolji trener 16. kola HNL-a

FOTO: nk-rijeka.hr

Čolak je nagradu za najboljeg igrača, drugi tjedan zaredom, zaradio dvama pogocima protiv Osijeka kojima je Rijeka odnijela vrijedna tri boda iz Gradskog vrta zasluživši ocjenu 7,5.

Rijeka – Antonio Čolak proglašen je najboljim igračem, Igor Bišćan najboljim trenerom, dok su u momčad 16. kola Hrvatski telekom prve lige, uz Čolaka, izabrani Dario Župarić i Roberto Punčec u izboru Sportskih novosti.

Čolak je nagradu za najboljeg igrača, drugi tjedan zaredom, zaradio dvama pogocima protiv Osijeka kojima je Rijeka odnijela vrijedna tri boda iz Gradskog vrta zasluživši ocjenu 7,5. U ocjeni nastupa stoji da Prva HNL vapi za pravim strijelcem s hrvatskom putovnicom ističući da Čolak igra u odličnoj formi u Bišćanovoj eri. Istaknuto je da je Čolak bio stalna opasnost za vratara Malenicu, te da su pogoci bili školski primjer. U ocjeni Igora Bišćana, koji je također drugi tjedan zaredom ponio ovu titulu, istaknuto je da je predsjednik Damir Mišković napravio pravi potez angažiravši ga za nasljednika Matjaža Keka, a utakmica u Osijeku bila je primjer riječke dominacije.

U ukupnom poretku za “Žutu majicu” i dalje je u vodstvu Iyayi Atiemwen (Gorica, 95 bodova), a polako mu se približava Antonio Čolak na drugom mjestu sa 68 bodova. Treće mjesto drži Komnen Andrić (Inter) s 48 bodova.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }