Dan otvorenih vrata Zrakoplovnog društva Krila Kvarnera – Razgledajte avione i sudjelujte u programu letenja

Ulaz je slobodan a građanstvo će biti u prilici razgledati iz blizine sve zrakoplove klubova (avione, ultralake avione, zmajeve i jedrilice) uz mogućnost informiranja o tehničkim detaljima zrakoplova.

Rijeka – Zrakoplovno društvo „Krila Kvarnera“ organizira Dan otvorenih vrata koji će se održati u subotu, 18. svibnja na aerodromu Grobničko polje, a u slučaju lošeg vremena dan kasnije, u nedjelju 19. svibnja.

– Namjera je Zrakoplovnog društva Krila Kvarnera Rijeka upoznati građanstvo sa radom naših pet klubova: Jedriličarskog kluba Krila Kvarnera, Kluba samogradnje Krila Kvarnera, Kluba slobodnog letenja Krila Kvarnera, Padobranskog kluba Krila Kvarnera te Pilotskog kluba Krila Kvarnera, kazao je predsjednik kluba Darko Elezović.

Kako je istaknuo, ulaz je slobodan a građanstvo će biti u prilici razgledati iz blizine sve zrakoplove klubova (avione, ultralake avione, zmajeve i jedrilice) uz mogućnost informiranja o tehničkim detaljima zrakoplova.

– Pored toga moći će se informirati o mogućnostima upisa u klubove i školovanja za razne vrste zrakoplovnih sportova. U izložbi će sudjelovati i drugi klubovi tehničke kulture iz Rijeke, rekao je Elezović.

Svi zrakoplovi biti će izloženi od 10 sati do 16 sati. U isto vrijeme održat će se i program letenja.

– Pozivaju se svi zainteresirani koje zanimaju letenje i zrakoplovstvo da iskoriste priliku izbliza se upoznati sa ovom atraktivnom i zanimljivom tehničkom djelatnošću, zaključio je Elezović.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }