Filmska potjera na Orehovici – Kombijem punim migranata bježao policiji pa izletio s ceste

Filmska potjera na Orehovici – Kombijem punim migranata bježao policiji pa izletio s ceste

Ilustracija / Arhiva Torpedo media

Kombi vozilom iz smjera Čavli u smjeru čvora Draga upravljao je državljanin Srbije, starosti 25 godina koji se nije zaustavio na znakove policije za zaustavljanje te je prema dosadašnjim saznanjima pokušao izgurati policijsko vozilo s kolnika. Prevozio je 13 stranih državljana.

Rijeka – Jutros oko 8.05 sati kod čvora Orehovica dogodila se prometna nesreća u kojoj je sudjelovalo kombi vozilo, austrijskih registracijskih oznaka. Kombi vozilom iz smjera Čavli u smjeru čvora Draga upravljao je državljanin Srbije, starosti 25 godina koji se nije zaustavio na znakove policije za zaustavljanje te je prema dosadašnjim saznanjima pokušao izgurati policijsko vozilo s kolnika. Na mjestu prometne nesreće obavljen je policijski očevid, kojim je utvrđeno kako je 25-godišnjak kombi vozilom upravljao brzinom neprilagođenom osobinama i stanju kolnika (mokar od kiše), uslijed čega je došlo do prevrtanja vozila.

Također je utvrđeno kako je u kombi vozilu, inače registriranom za pet  osoba, nezakonito prevozio strane državljane. Strani državljani, kao ni spomenuti vozač u ovoj prometnoj nesreći nisu ozlijeđeni. U službene prostorije policije privedeno je 13 stranih državljana. Isto tako, priveden je i državljanin Srbije te je u tijeku kriminalističko istraživanje radi utvrđivanja svih okolnosti ovog događaja i protupravnih radnji, stoji u policijskom priopćenju.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }