FOTO Najveći Hedonist u Gradu – Vodnjanska vinarija Medea održala vrlo uspješnu prezentaciju svojih vina

Medea i Grad privukli su nemali broj posjetitelja što je jasan znak kako Rijeka naprosto vapi za događanjima sličnog tipa.

Rijeka – Vodnjanska vinarija Medea, brzo rastući vinski brend koji je preuzeo naslijeđe stoljetne tradicije vinogradarstva i vinarstva na krajnjem jugu Istre, održala je vrlo uspješnu prezentaciju svojih vina u riječkom restoranu Grad koji se zahvaljujući svojoj poziciji na Rivi Boduli kao i s onim što izlazi iz njegove kuhinje polako svrstava na sam vrh riječke gastro scene.

Medea je pak vinarija koja u svom portfelju ima sva znana istarska vina, malvazija je dakako najzastupljenija jer od njihovih 400 tisuća litara godišnje proizvodnje zauzima 80 posto, ali slavu stječu zahvaljujući svojim – crnim vinima.

“Posljedica” je to sjajnih teritorija na ližnjanskom području od kojih svojom kompleksnošću prednjači jedno od najvećih hrvatskih crnih vina – Punta Greca.

Grad? Sjajna kuhinja koja je odlično pratila Medeina vina, pa tako i Puntu Greca koja u savršeni sklad okus dovodi jela od crvenog mesa, vrlo skromno termički obrađenog. Medea i Grad privukli su nemali broj posjetitelja što je jasan znak kako Rijeka naprosto vapi za događanjima sličnog tipa.

Najveći Hedonist U Gradu – Vodnjanska Vinarija Medea Održala Vrlo Uspješnu Prezentaciju Svojih Vina

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }