FOTO/VIDEO Snowboard korak do mora – Atraktivni letovi ‘ridera’ na 11. Carnival Snowboard Sessionu oduševili Riječane

Večer prije, u Export drvu održan je Carnival DJ session, cjelonoćna maškarana zabava uz elektronsku glazbu, kao jedno od najatraktivnijih popratnih događanja Riječkog karnevala.

Rijeka – Dvadesetak vrhunskih “ridera” iz čitave regije – među kojima su prvi puta bile i dame – isprobalo je danas svoje vještine “boardanja” na jedinstvenoj stazi smještenoj svega nekoliko koraka od morskih valova. Tradicionalni Carnival Snowboard Session na Gatu Karoline Riječke, odgođen za danas zbog vremenskih uvjeta, ponovo je privukao velik broj gledatelja koje su oduševile akrobacije na daski, a na dječjoj stazi mališani su mogli naučiti osnove snowboarda uz licencirane trenere.

Finalne izvedbe u sklopu ove sportsko-karnevalske manifestacije počele su u 18 sati, a proglašenje najboljih bit će od 19.15 sati.

Večer prije, u Export drvu održan je Carnival DJ session, cjelonoćna maškarana zabava uz elektronsku glazbu, kao jedno od najatraktivnijih popratnih događanja Riječkog karnevala, koja je 2011. godine naslijedila legendarni Carnival Party pokrenut 2000. godine. Sinoćnji party okupio je mnoštvo ljubitelja maškara i elektronske glazbe, a zabavljali su ih brojni “majstori DJ pulta” na čelu s Nizozemcom Steveom Rachmadom, pionirom nizozemskog techna, koji je svojim setom “zapalio” Deltu.

Atraktivni Letovi ‘ridera’ Na 11. Carnival Snowboard Sessionu Oduševili Riječane

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!