FOTO/VIDEO Urnebes i lom – Jelena Rozga i Grooversi „rasturili“ Ex Port Delta na otvorenju riječkih karnevalskih fešti

Da Rozga i Grooversi znaju stvoriti dobar štimung, ali i da fešte u vrijeme Karnevala daju „dozvolu“ ljubiteljima maškara i za „zabavu izvan svih granica“, pokazuje naša velika fotogalerija i video-prilog.

Rijeka – Jelena Rozga podigla je „pola Rijeke“ sinoć na noge – krcati prostor Ex port Delta uz jednu od najpopularnijih hrvatskih pjevačica uglas je pjevao stihove njenih poznatih hitova kojima je „inauguriran“ program riječkih karnevalskih fešti.

Naime, predviđeno je bilo da prošlog vikenda Rijeku u „karnevlasko ludilo“ uvede Ivan Zak, no taj je koncert odgođen zbog lošeg vremena koje je „poplavilo“ prostore na Delti. No, zato su ovog vikenda propuštenu priliku za feštu dvostruko nadoknadila Rozga i izvrsni Grooversi koji su „funky“ izvedbama poznatih domaćih i stranih pjesama odlično zagrijali publiku!

Bivša pjevačica Magazina, odavno u solo-vodama, pokazala se ponovo vrsnom zabavljačicom, čiji glazbeni stil možda ne „paše“ u rockerski i urbani imidž Rijeke, ali zato, očito, paše velikom broju Riječana, osobito onih mlađe generacije.

Da Rozga i Grooversi znaju stvoriti dobar štimung, ali i da fešte u vrijeme Karnevala daju „dozvolu“ ljubiteljima maškara i za „zabavu izvan svih granica“, pokazuje naša velika fotogalerija i video-prilog.

Nakon Jelene Rozge, idućeg vikenda – 16. veljače, na Deltu stiže još jedan veseli Dalmatinac, „popularni Jole“ kojem će se pridružiti Trio Cukar i kafe, a 23. veljače slijedi veliki Carnival DJ Session 2019. Večer prije velike završnice Karnevala, 2. ožujka, u Export Delti nastupa Mate Bulić i Aurora, a na sam dan Međunarodne karnevalske povorke 3. ožujka održat će se i velika završna karnevalska zabava, na kojoj će uz Trio Cukar i Cafee i Auroru, nastupiti i Ivan Zak.

Urnebes I Lom – Jelena Rozga I Grooversi „rasturili“ Ex Port Delta Na Otvorenju Riječkih Karnevalskih Fešti

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }