Ivan Vujević na EP za mlađe seniore očekuje plasman u finale

Ivan Vujević na EP za mlađe seniore očekuje plasman u finale

FOTO: akkvarner.hr

Ivan Vujević i trener Milan Ljubotina u Švedskoj imaju velike planove koji podrazumijevaju plasman u finale i pomicanje granice osobnog rekorda od 7,78 metara koji je ostvaren prošle godine u Slovenskoj Bistrici.

Rijeka – Novi ispit u dresu reprezentacije je pred skakačem u dalj AK Kvarnera Ivanom Vujevićem, koji danas s trenerom Milanom Ljubotinom putuje u Gavle u kojem u četvrtak počinje Europsko prvenstvo za mlađe seniore. Ivan i Milan u Švedskoj imaju velike planove koji podrazumijevaju plasman u finale i pomicanje granice osobnog rekorda od 7,78 metara koji je ostvaren prošle godine u Slovenskoj Bistrici. Ivan je ove sezone najdalje skočio na međunarodnom mitingu i Memorijalu Iztoka Ciglariča u Mariboru na kojem je osvojio treće mjesto sa 7,65 metara.

– Ovo natjecanje je kruna sezone i za njega smo se spremali cijelu godinu. Sve do dan prije puta u Gavle trenirali smo u Medulinu i odlično smo radili. Natjecanje će biti odlično, konkurencija će biti luda. Moj i trenerov cilj je dobro odraditi kvalifikacije, ući u finale i skočiti osobni rekord. Dečki ludo skaču ove sezone, bit će tu svega, ali ja se fokusiram samo na sebe. Velika je stvar što sa mnom u Gavle putuje i trener Ljubotina koji će mi pomoći da ispravim eventualne greške i biti velika podrška na putu do cilja, uoči putovanja u Švedsku je rekao Ivan Vujević.

Kvalifikacije skoka u dalj počinju u četvrtak u 10.10 sati, finale će se održati dan kasnije.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!