Izabran novi saziv Savjeta mladih – Pogledajte tko će savjetovati Gradsko vijeće o potrebama omladine

Vijećnik Vedran Sabljak (Hrvatski laburisti – Stranka rada – Laburisti) iz osobnih je razloga stavio svoj vijećnički mandat u mirovanje. Politička stranka kojoj pripada odredila je kako će ga zamijeniti Milena Kraljević, kao neizabrana kandidatkinja pod rednim brojem 26 s kandidacijske liste SDP-PGS-HSU-IDS-Laburisti-SDSS-HSS.

Rijeka – Nakon drugog ponovljenog natječaja za izbor članova i zamjenika Savjeta mladih Grada Rijeke, izabran je novi trogodišnji saziv ovog savjetodavnog tijela Grada Rijeke, osnovanog  s ciljem promicanja i zagovaranja prava, potreba i interesa mladih na lokalnoj razini. U novi saziv Savjeta mladih izabrani su Diana Biasol sa zamjenikom Filipom Pjerobonom, Valentino Klarić sa zamjenikom Milanom Vucelićem, Petra Linčić sa zamjenikom Alexom Katunarom, Iva Davorija sa zamjenicom Tihanom Naglić, Toma Jelušić sa zamjenicom Sanjom Naranđa, Biagio Mazzone sa zamjenikom Leom Šamanićem, Luka Pajić sa zamjenikom Alessijem Maršanićem, Kristian Volarić sa zamjenikom Massimom Despotom, Josip Tabula sa zamjenikom Ivom Pekićem, Josip Ukalović sa zamjenikom Augustinom Serdarom te Marko Smojver sa zamjenikom Lukom Petrušićem.

Vijećnik Vedran Sabljak (Hrvatski laburisti – Stranka rada – Laburisti) iz osobnih je razloga stavio svoj vijećnički mandat u mirovanje. Politička stranka kojoj pripada odredila je kako će ga zamijeniti Milena Kraljević, kao neizabrana kandidatkinja pod rednim brojem 26 s kandidacijske liste SDP-PGS-HSU-IDS-Laburisti-SDSS-HSS. Predsjednik Gradskog vijeća Andrej Poropat kazao je kako su ispunjeni svi uvjeti za početak obnašanja dužnosti nove članice vijeća, koja će, kako nije bila prisutna na ovoj sjednici, prisegu položiti na sljedećoj sjednici Gradskog vijeća. Vijećnica Milena Kraljević zamijenila je Sabljaka i u Odboru za gospodarstvo i razvoj Grada Rijeke.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!