Izborna skupština RK Zamet – Vedran Devčić i Vedran Babić dobili nove mandate

Osim Devčića i Babića u upravi Zameta u novom mandatu bit će i Vjekoslav Mišo Sardelić koji je u klubu od 1965. godine te Boris Konjuh koji je posljednje vrijeme obavljao dužnost team managera prve ekipe Zamećana.

Rijeka – Vedran Devčić i Vedran Babić, dosadašnji predsjednik i direktor Rukometnog kluba Zamet dobili su nove mandate na izbornoj skupštini kluba održanoj u ponedjeljak. Osim Devčića i Babića u upravi Zameta u novom mandatu bit će i Vjekoslav Mišo Sardelić koji je u klubu od 1965. godine te Boris Konjuh koji je posljednje vrijeme obavljao dužnost team managera prve ekipe Zamećana. Devčić se u opsežnoj prezentaciji osvrnuo na protekli mandat u financijskom i sportskom dijelu te na planove za budućnost.

”Mandat koji je iza nas možemo ocijeniti uspješnim. Vratili smo većinu preuzetih dugovanja, dostojno smo proslavili 60 godina od osnutka kluba, zahvalili se našim bivšim reprezentativcima kroz Zid slavnih te ostvarili najveći europski uspjeh u povijesti kluba. Pred nama je novi mandat u kojega ulazimo sa željom da pozitivan trend i nastavimo.” – izjavio je Vedran Devčić, predsjednik RK Zamet.

“Iza nas je četverogodišnji mandat u kojemu smo uspjeli konsolidirati klub i stvoriti preduvjete za nastavak priče koja traje već 60 godina i koja je iznjedrila brojne uspješne rukometaše. Na proteklo razdoblje možemo biti ponosni i želio bi zahvaliti svima onima koji su u tom razdoblju bili uz klub, od igrača, trenera, sponzora pa do prijatelja kluba.” – riječi su direktora kluba Vedrana Babića.

Zamećane ove subote očekuje utakmica 7. kola Premijer lige rukometaša u kojoj će ugostiti ekipu Poreča.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }