Još samo danas iskoristite super akciju – Očna optika Damir na nove modele sunčanih naočala daje 50 posto popusta

No, i nakon završetka ove akcije, Očna optika Damir nastavlja s pogodnostima za svoje kupce.

Rijeka – Još samo danas traje velika akcija riječke Očne optike Damir, na 2. katu Robne kuće RI, koja je za sve kupce osigurala ekskluzivnu ponudu sunčanih naočala uz 50 posto popusta na sve modele iz 2019. godine!

– Akciju smo pokrenuli kako bismo omogućili kvalitetnu zaštitu za oči po povojnim cijenama, jer važno je u ovim ljetnim uvjetima i ekstremnim temperaturama zaštititi svoj vid od štetnih zračenja, a to se postiže samo kvalitetnim lećama s odgovarajućim certifikatima, kazali su iz Očne optike Damir.

Akcija je naišla na velik odaziv građana, koji danas imaju posljednju priliku „ugrabiti“ moderne, nove naočale iz „svježih“ kolekcija uz veliki popust!

No, i nakon završetka ove akcije, Očna optika Damir nastavlja s pogodnostima za svoje kupce.

– Počevši od 15. srpnja pa do 15. kolovoza krećemo s akcijom renomiranih svjetskih imena za proizvodnju progresivnih i multifokalnih leća s fotoosjetljivim ili sunčanim zaštitnim slojem uz visokih 30 posto popusta na cijelo pomagalo/naočale po izboru korisnika. Na zdravlje nije moguće staviti cijenu, ali je svakako moguće učiniti ga pristupačnijim za naše klijete zaključio je Damir iz Očne optike Damir i pozvao korisnike naočala da iskoriste navedene pogodnosti sa ciljem promoviranja zdravog života u našem gradu.

 

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!