Kadeti Primorja osvojili drugo mjesto na Kupu RH

Kadeti Primorja osvojili drugo mjesto na Kupu RH

FOTO: vaterpolo-primorje.hr

Na kraju je Primorjašima u finalu nedostajalo malo sreće i koncentracije što je kadetima Jadrana bilo dovoljno da pobijede i osvoje Kup RH. Drugo mjesto vrlo je dobar rezultat za Primorjaše budući da im je ovo bila prva zajednička akcija od početka ljetne stanke

Zagreb – Od četvrtka 8. do nedjelje 11. kolovoza 2019. godine na ŠRC Šalata u Zagrebu odigrao se finalni turnir Kupa RH za kategoriju kadeta. Kadeti Primorja u finalu su izgubili od vršnjaka splitskog Jadrana te su na kraju osvojili drugo mjesto.

Turnir je započeo u četvrtak, a otvoren je pobjedom protiv Mornara BS, jutarnji dio petka osigurao je pobjedu protiv Juga CO, a navečer je odigrana i utakmica protiv domaćina turnira Medveščaka koji je naravno završio pobjedom. Tri pobjede osigurale su slobodno jutro i direktan prolaz u polufinale protiv drugog “domaćina” turnira HAVK Mladosti, Primorjaši bez teškoća rješavaju i tu prepreku.

Na kraju je Primorjašima u finalu nedostajalo malo sreće i koncentracije što je kadetima Jadrana bilo dovoljno da pobijede i osvoje Kup RH. Drugo mjesto vrlo je dobar rezultat za Primorjaše budući da im je ovo bila prva zajednička akcija od početka ljetne stanke.

Kvalitetu ove generacije Primorjaša dokazuju i nagrade za najbolje pojedince koje su završile u rukama mladih vaterpolista Primorja. Luka Babić proglašen je najboljim igračem turnira, Mauro Ivan Čubranić osvojio je nagradu za najboljeg golmana, dok je Kristian Vekić osvojio nagradu na najboljeg strijelca turnira.

Za Primorje EB igrali su: Mauro Ivan Čubranić, Bruno Smokvina, Karlo Tadejević, Mojca Jereb, Gabriel Burburan, Duje Tomić, Luka Franulović, Adriano Jušić, Robert Bosner, Luka Babić, Viktor Tončinić, Kristian Vekić, Ivan Babić, Dominik Abramović. Trener: Igor Pezelj

Bogatu fotogaleriju s ovog natjecanja možete pogledati na sljedećem linku.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!