Klub mladih Rijeka zaključuje akciju prikupljanja potrepština za radnike 3. maja – Donacije primaju još sutra do podneva

Potrepštine se u klubu mogu dostaviti danas, u nedjelju od 15 do 21 sat te u ponedjeljak do 12 sati, kada se akcija (privremeno) obustavlja.

Rijeka – Akcija prikupljanja hrane za radnike 3. maja u Klubu mladih Rijeka završava u ponedjeljak 18. ožujka u 12 sati.

– Do sada smo iz Kluba mladih Rijeka odvezli 3 puna kombija i automobil potrepština, i zadnju “turu” vozimo iza 12 sati u ponedjeljak, 18. ožujka. Naglašavamo svima koji će do ponedjeljka donijeti još potrepština nije potrebno: brašno, pašta, riža, ulje, sol, pelati i šećer. Naglasak stavljamo na konzerviranu hranu: mesni doručak, pašteta, sva konkretnija hrana u konzervama, kazali su iz Kluba mladih, koji su posebno istaknuli vatrogasca 3. maja Milana Franjkovića koji je sa svojim kolegama skladištio prikupljene potrepštine, vodio računa kojima je pomoć najpotrebnija te i pakirao/distribuirao pakete pomoći radnicima 3. maja.

– Odradio je sa svojim dečkima ogroman posao. Vrlo smo ponosni na gospodina Milana što smo ga upoznali i što postoje ljudi kojima nije problem odvojiti vrijeme za činiti dobro. Zahvaljujemo gospođama Marina Kilinčan i Jasna Vrhovac koje su prve uvidjele problem te započele akciju prikupljanja hrane. Moramo spomenuti i zahvaliti svima onima koji nisu spominjani do sada u medijima, a uvelike su pomogli: tvrtka Unikatni pokloni iz Ike, Lions club iz Rijeke, djelatnici tvrtke Aitac, Osnovnim školama Brajda i Viktor Car Emin iz Lovrana, djelatnici s direktorom Marinkom Blečićem iz  tvrtke METRO Rijeka,  studenti i profesori Filozofskog fakulteta u Rijeci, HEP d.d.  i mnogi drugi, naše isprike koga smo zaboravili spomenuti. Zaista smo ponosni na sve studente, umirovljenike, tvrtke, zaposlene, nezaposlene i na sve one koji nisu iz Rijeke, čak su nas zvali iz drugih županija i iz zemalja Europe s upitima kako mogu pomoći, svi oni su prepoznali tešku situaciju u kojoj se nalaze obitelji trećemajaca, kazali su iz Kluba mladih Rijeka.

Potrepštine se u klubu mogu dostaviti danas, u nedjelju od 15 do 21 sat te u ponedjeljak do 12 sati, kada se akcija (privremeno) obustavlja.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }