Klub roditelja djece oboljele i liječene od malignih bolesti ‘Sanus’ na rehabilitacijskom kampu u Fužinama

Klub “Sanus” osnovan je 1990. godine s ciljem poboljšanja kvalitete života djece oboljele i liječene od malignih bolesti i njihovih obitelji.

Fužine – Članove Kluba roditelja djece oboljele i liječene od malignih bolesti „Sanus“ koji se nalaze na rehabilitacijom ljetnom kampu u Fužinama u ime Primorsko-goranske županije posjetila je pročelnica Dragica Marač. Tijekom rehabilitacijskog kampa djeca su uključena u razne sportsko-umjetničke aktivnosti te se njihovo druženje završava izložbom radova.

Pročelnica Dragica Marač nazočila je izložbi radova koja je upriličena u Fužinarskoj kući te je djeci uručila prigodne poklone. Klub “Sanus” osnovan je 1990. godine s ciljem poboljšanja kvalitete života djece oboljele i liječene od malignih bolesti i njihovih obitelji. Od svojeg osnutka Klub je realizirao mnoštvo projekata i programa koji su usmjereni na podršku i informiranje roditelja, poboljšanje kvalitete liječenja oboljele djece te ostvarivanje prava iz područja zdravstvene zaštite i socijalne skrbi.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!