Legendarna Opelova 24 sata: 26. i 27. siječnja svi modeli po neponovljivim cijenama @ PSC Primorje

U salonu PSC Primorje na Martinkovcu svi zainteresirani kupci moći će sve Opelove modele – među kojima su popularna Corsa, renomirana Astra i novi hit, Crossland X – potražiti po maksimalno sniženim cijenama.

Martinkovac – Tradicionalna siječanjska akcija renomirane njemačke marke automobila i ove će godine donijeti izvanredne prilike za kupce. Legendarna Opelova 24 sata, najisplativiji dan za kupnju automobila, održat će se 26. i 27. siječnja u salonu PSC Primorje na Martinkovcu, a svi zainteresirani kupci moći će sve Opelove modele – među kojima su popularna Corsa, renomirana Astra i novi hit, Crossland X – potražiti po maksimalno sniženim cijenama.

Akcija će početi u petak, 26. siječnja u 12 sati i trajati 24 sata, odnosno do subote 27. siječnja točno u podne, a neponovljive cijene vrijedit će za odmah dostupna vozila, ali i za sve automobile naručene tijekom tog perioda.

Više informacija o ovoj akciji potražite na stranicama PSC Primorje.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }

Napiši Komentar

Pogledaj sve komentare

Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *