Marišćina dobiva novog šefa – Miodrag Šarac imenovan novim direktorom Ekoplusa

Marišćina dobiva novog šefa – Miodrag Šarac imenovan novim direktorom Ekoplusa

Miodrag Šarac / Arhiva Pod Učkun

Šarac ima dugo menadžersko iskustvo u komunalnom sektoru – u Liburnijskim vodama, odnosno preteči te tvrtke Komunalcu Opatija, proveo je 21 godinu, od čega je 12 godina na poziciji rukovoditelja.

Viškovo – Marišćina dobiva novu čelnu osobu – skupština tvrtke Ekoplus, koja upravlja Županijskim centrom za gospodarenje otpadom imenovala je danas na funkciju direktora Miodraga Šarca, trenutačnog rukovoditelja Razvoja i investicija u liburnijskom komunalnom društvu Liburnijske vode.

Šarac ima dugo menadžersko iskustvo u komunalnom sektoru – u Liburnijskim vodama, odnosno preteči te tvrtke Komunalcu Opatija, proveo je 21 godinu, od čega je 12 godina na poziciji rukovoditelja. Pokazao se kao sposoban voditelj jer je njegova radna jedinica realizirala gotovo milijardu kuna vrijedne investicijske projekte u lokalnu komunalnu infrastrukturu, od čega je velik dio financiran iz europskih fondova.

Na čelnom mjestu Ekoplusa naslijedit će još jednog bivšeg djelatnika Komunalca, Josipa Dedića, koji je početkom godine podnio ostavku zbog neuspjeha u rješavanju problema sa smradom koji se širio s Marišćine, a koji je uzrokovao nezadovoljstvo mještana, ali i lokalne i regionalne samouprave.

Šarac trenutačno nije imao komentara na ovu vijest, kazavši da ne bi bilo korektno davati izjave dok ne dobije službeno rješenje o imenovanju.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!