Milijun i 200 tisuća kuna vrijedan ‘makeover’: Cafe Dante u hotelu Bonavia ponovo otvorio svoja vrata

Milijun i 200 tisuća kuna vrijedan ‘makeover’: Cafe Dante u hotelu Bonavia ponovo otvorio svoja vrata

Foto Robert Marić

Plava Laguna u Café Dante uložila je više od milijun i dvjesto tisuća kuna, te dala potpuno novi doživljaj Café-u.

Rijeka – Café Dante u sklopu hotela Bonavia Plava Laguna ovog je tjedna ponovno otvorio svoja vrata gostima hotela, Riječanima i svim ostalima. Kultni Hotel Bonavia jedan je od simbola Rijeke i turizma u Rijeci, a sjajna lokacija terase s pogledom na more i Korzo pruža nezaboravan doživljaj njegovim posjetiteljima.

– Omiljenu jutarnju kavu uz ukusni izbor slastica ili tek užitak druženja od sada će i Riječani moći ponovo potražiti u mirnom okruženju neopterećenom vrevom i bukom, a u središtu grad. Radi se Café baru kojeg posjećuju prvenstveno lokalni gosti, omiljen radi lokacije, finih slastica koje sami proizvodimo, mirnog i profinjenog ambijenta hotela, te nepušenja, ističe direktorica hotela Bonavia Vlatka Stanić.

Plava Laguna u Café Dante uložila je više od milijun i dvjesto tisuća  kuna, te dala potpuno novi doživljaj Café-u.

– Što se sezone tiče, ona je kod nas ravnomjerno raspoređena pa imamo stalne radnike koji su u današnjim uvjetima stalnih promjena i fluktuacije radnika izuzetna vrijednost i snaga hotela, te nam se radnici zaposleni na određeno vrijeme vraćaju. I ove smo godine bili  partner modnog spektakla – manifestacije 12. Riječke stepenice, službena rezidencija Međunarodnog festivala malih scena, partner Ri gastro manifestacije, posvećene lokalnim i sezonskim namirnicama kvarnerskog kraja za zdravlje i užitak. Ponosni smo što je Plava Laguna partner brojnih događanja i tako jedan od prepoznatljivih dijelova riječke turističke scene, zaključila je Stanić.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }