Modni vikend na Trsatskoj gradini – Dvodnevna manifestacija CITY 45 20 uz modne revije za djecu i odrasle

Tako će u subotu, 13. srpnja, u 19 sati posjetitelji moći uživati u modi i umjetnosti, plesu i glazbu, ljepoti i glamuru u SUNSET EDITION varijanti revije. Dan kasnije, 14. srpnja u 10 sati vrijeme je za CITY 45 20 KID’S EDITION reviju koju će po završetku pratiti i kreativne radionice.

Rijeka – Uoči šestog izdanja modne manifestacije CITY 45 20 koja se ovoga vikenda u sklopu Ljeta na Gradini održava na Trsatskom kaštelu održana je konferencija za medije povodom najave zanimljivog i sadržajnog modnog vikenda na vrhu grada. Prisutnima se obratio Vedran Babić, organizator Ljeta na gradini koji je iskazao veliko zadovoljstvo prvom ovogodišnjom manifestacijom 5000 svijeća kojom je službeno započelo i ovogodišnje Ljeto na gradini.

Marija Mažar, organizatorica CITY 45 20 modne manifestacije naglasila je kako je ovo prva godina da modna manifestacija dolazi u dvodnevnom izdanju. Tako će u subotu, 13. srpnja, u 19 sati posjetitelji moći uživati u modi i umjetnosti, plesu i glazbu, ljepoti i glamuru u SUNSET EDITION varijanti revije. Dan kasnije, 14. srpnja u 10 sati vrijeme je za CITY 45 20 KID’S EDITION reviju koju će po završetku pratiti i kreativne radionice.

Prvi dan revije svoje kolekcije predstavit će riječki brandovi Lusso Couture, Andrea Anić Profound Apparel, Sally atelier, a svoju kolekciju predstavit će i Trgovačko – tekstilna škola iz Rijeke kao i umjetnica Mirna Sišul. Iz Istre dolazi Anima M., a iz Zagreba Hunić Design Sisters. Prvi put imat ćemo priliku vidjeti i flower fashion design reviju s potpisom studija Ti me ami.

Linda Lukežić, brand Lusso Couture istaknula je kako je prošle godine bila ambasadorica revije te ju raduje predstaviti se ove godine kao dizajner, a uz kreacije premijerno će predstaviti i rajfove – idealna kolekcija za ljetne dane i noći! Drugi dan rezerviran je za one najmlađe i najslađe, svoje kreacije predstavit će brandovi popularne riječke shopping oaze, Zapadnog trgovačkog centra iz Rijeke, najnoviju kolekciju predstavit će i Baby Center, ali i Mama Donna.

„Počašćeni smo što možemo biti dio ove priče koja se organizira prvi put, naše kolekcije nosit će trudnice, riječke blogerice, a pripremamo i neka iznenađenja, bit će jako zanimljivo“, istaknula je Oksana Balyk Kirinčić, poduzetnica koju je majčinstvo nadahnulo na poduzetnički put i brand Mama Donna.

Nakon prošlogodišnje haljine inspirirane kišom, ove godine posebnu haljinu priprema Radojka Simičević, Vivien moda, a nosi naziv „Karolina Riječka danas“, a poznata dama iz riječke povijesti predstavit će se u ruhu današnjice i sigurno izazvati lijepe reakcije publike!

Generalni pokrovitelj manifestacije je Dr Vivian’s Anti Aginge serum, jer – ljepota i moda uvijek su usko povezane! Ulaz je na obje manifestacije slobodan, a svi posjetitelji pozvani su da u subotu nakon završetka manifestacije ostanu uživati na Gradini uz dobru glazbu i prekrasan pogled na grad.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!