Na natječaj za snimanje spota za EPK pristiglo 22 prijave, provjerite tko se sve javio uz Filmeriju i Matanića

Kod kriterija za odabir, 50 posto udjela na odluku imala je detaljna razrada scenarija, a ostalu polovicu troškovi realizacije projekta prema procijenjenoj vrijednosti javnog poziva.

Rijeka – Na javni poziv Turističke zajednice grada Rijeke za produkciju spotova na temu Rijeka – Europska prijestolnica kulture, pristigle su i zaprimljene 22 ponude, odgovorio je gradonačelnik Vojko Obersnel na pitanje člana Gradskog vijeća Josipa Kukuljana, kojeg je zanimalo i tko se sve javio na natječaj, ali i koji su bili kriteriji odabira.

Prema odgovoru Oberslena, uz riječku Filmeriju koja je uz redatelja Dalibora Matanića na koncu i dobila priliku realizirati spot, javili su se i Balduči film d.o.o., Headline product d.o.o., Kreativni odjel d.o.o., Wolfgang i Dolly d.o.o., Antitalent d.o.o., Jaka produkcija d.o.o., Intel invest d.o.o., Studio sonda d.o.o., Obrt Art Film, Designsystem d.o.o., Orso plan d.o.o., 4 film d.o.o., Proces Media, Ideje novih medijskih strategija, Brojka produkcija, Istra film i Saluto-team j.d.o.o.

Pritom su Kreativni odjel, Wofgang i Dolly te Jaka produkcija dostavili više ponuda. Kod kriterija za odabir, 50 posto udjela na odluku imala je detaljna razrada scenarija, a ostalu polovicu troškovi realizacije projekta prema procijenjenoj vrijednosti javnog poziva.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }