Najpopularniji hrvatski komičar Ivan Šarić dolazi u Rijeku početkom ožujka

Najpopularniji hrvatski komičar Ivan Šarić dolazi u Rijeku početkom ožujka

Foto: David Kurti / Foto Luigi

U sklopu programa Dani smijeha u Karnevalu, Šarić će svoj stand up nastup održati 6. ožujka s početkom u 19.30 sati na HKD-u Sušak, a ulaznice se u pretprodaji mogu kupiti po cijeni od 60 do 80 kuna.

Rijeka – Najpopularniji hrvatski komičar Ivan Šarić dolazi u Rijeku početkom ožujka! U sklopu programa Dani smijeha u Karnevalu, Šarić će svoj stand up nastup održati 6. ožujka s početkom u 19.30 sati na HKD-u Sušak, a ulaznice se u pretprodaji mogu kupiti po cijeni od 60 do 80 kuna.

– Ivan Šarić se stand up komedijom bavi od 2006. godine od kada je skupio veliku kilometražu putujući po nastupima po Hrvatskoj, Sloveniji, Srbiji, BiH, ali i u Engleskoj, i trenutno je najveće ime stand up komedije u Hrvatskoj. Njegov stil mješavina je opservacijskog i apstraktnog humora primjenjivog na širokoj paleti tema, od muško-ženskih odnosa, života na Balkanu, života u Dalmaciji, političkih i regionalnih tema pa sve do sarkastičkog pogleda na samog sebe.

Njegov preobražaj iz mladog klinca zaljubljenog u svijet informatike u isto tako mladog čovjeka koji će svojim predstavama zabavljati pučanstvo na ovim prostorima i šire, počinje 2007. godine kad je dobio od prijatelja izgrebani DVD sa stand up nastupom Robina Williamsa.

Danas bi vrijedilo pitati njegovog prijatelja kako je nanjušio talent kod tada 24-godišnjeg Šarića. Nakon toga Ivan počinje pisati tekstove za svoje nastupe čija količina danas prelazi brojku od preko 1.500 nastupa. Dakle za zadnjih 12 godina definitivno ne možemo reći da je uspjeh preko noći, a još manje da je kratkog daha. Ivan izvodi samostane autorske predstave u trajanju od sat i pol do dva sata.

Ne koristi nikakve vanjske scenske ili audio efekte – na sceni su samo on i mikrofon. 2016. proslavio je svojih 10 godina karijere, rasprodajući veliku dvoranu Lisinski i to dva puta. Tada ga je u ta dva dana gledalo 3500 ljudi. Kao televizijskog voditelja publika ga imala prilike upoznati prije 9 godina kada je počeo na MTV Adriji, zatim prelazi na RTL televiziju nakon čega je česti gost raznih uspješnih projekata na hrvatskim televizijama a jedan od njih je i “Tvoje lice zvuči poznato” na Novoj TV, najavili su organizatori.

 

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }