Nitko neće “na bank” – Sve je manje interesa za prodaju putem kioska i montažnih objekata

Nitko neće “na bank” – Sve je manje interesa za prodaju putem kioska i montažnih objekata

Ilustracija / Arhiva Torpedo media

Kako je istaknula pročelnica Odjela za komunalni sustav Irena Miličević, primjetna je tendencija smanjenja zanimanja za postavu privremenih objekata na javne površine, vjerojatno kao posljedica rastućih trgovačkih centara.

Rijeka – Nakon provedenog natječaja, na nedavnom kolegiju gradonačelnika Rijeke Vojka Obersnela, dane su na korištenje tri lokacije na javnim površinama za postavu kioska i montažnih objekata.

Kako je istaknula pročelnica Odjela za komunalni sustav Irena Miličević, primjetna je tendencija smanjenja zanimanja za postavu privremenih objekata na javne površine, vjerojatno kao posljedica rastućih trgovačkih centara. Zanimanje jedino postoji za postavu kioska u kojima se prodaju tisak i duhanski proizvodi.

Osim toga, dana je prethodna suglasnost Rijeka plusu na izmjene Plana prodajnih mjesta na tržnicama na malo i pripadajućeg cjenika, a izmjene su usmjerene povećavanju atraktivnosti tržnice Brajda za zakupnike i kupce.

Dodatno, gradonačelnik Obersnel je potvrdio Davora Bolića za zapovjednika, a Ljubomira Mrlea za zamjenika zapovjednika Dobrovoljnog vatrogasnog društva Drenova.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }