Očajna majka traži pomoć u potrazi za napadačima: Mog su sina od 11 godina pretukla dvojica huligana

Ništa mu nisu ukrali niti tražili od njega, samo su se “zabavljali” gledajući dijete kako plače na podu, nakon što su ga udarcima srušili, kaže majka koja je od sugrađana zatražila informacije o napadačima.

Oprič – Dramatičnom objavom na društvenim mrežama jedna je majka iz Opatije zatražila pomoć sugrađana u identificiranju napadača na njenog jedanaestogodišnjeg sina.

– Molim hitno pomoć! Mog su sina od 11 godina na putu kući iz škole danas u 15.30 sati u Ulici Put braće Honović, na potezu između malog marketa i mehaničarske radionice napala dvojica, bacila na pod i udarala, navela je u svojoj objavi.

Prema opisu, jedan napadač visok je oko 1.80 metara, mršav i s „tinejdžerskim brčićima“, obučen u crnu Boxeur „hudicu“ i crne hlađe od trenerke, a nosio je crnu Adidas torbu na leđima mršav sa teenagerskim brčićima. Drugi je nešto niži, također obučen u isto u Boxeur „hudicu“ i sive hlađe od trenerke, a nosio je Adidas tenisice i plavi Nike ruksak.

– Po procjeni mog djeteta mogli bi imati oko 15 ili 16 godina. Kaže dijete da su smrdili na alkohol. Ništa mu nisu ukrali niti tražili od njega, samo su se “zabavljali” gledajući dijete kako plače na podu, nakon što su ga udarcima srušili. Molim sve da mi dojave bilo kakvu informaciju čija je to stoka od djece, jer ih drugačije ne mogu nazvati, kazala je ova majka.

Sve eventualne informacije možete dostaviti i putem e-mail pošte info@torpedo.media i naše Facebook stranice, a mi ćemo ih proslijediti roditeljima.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }