Opet pucnjava u gradu! Prvo puštao glasnu glazbu, zatim vrijeđao i na kraju se “raspištoljio”

U sklopu provedenog kriminalističkog istraživanja obavljena je pretraga doma i drugih prostorija te vozila kojim se osumnjičeni koristio, kojom prilikom je pronađeno i oduzeto tridesetak komada streljiva.

Rijeka – Vatreno je bilo ovog vikenda u Rijeci, kada je jedan građanin nakon glasne fešte i upozorenja susjeda “potegao” pištolj. Naime, policijski službenici I. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad 43-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje da je počinio kazneno djelo dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom

Policija ga sumnjiči da je u noći 18. studenoga na području Belvedera u Rijeci glasno puštajući muziku te pogrdnim riječima narušavao javni red i mir građana te ih doveo u opasnost  ispalivši nekoliko hitaca iz vatrenog oružja. U sklopu provedenog kriminalističkog istraživanja obavljena je pretraga doma i drugih prostorija te vozila kojim se osumnjičeni koristio, kojom prilikom je pronađeno i oduzeto tridesetak komada streljiva. Po završetku kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu te predan pritvorskom nadzorniku.

Isto tako, protiv njega će biti podnijeti optužni prijedlozi zbog počinjenja prekršaja iz domene Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira,  Zakona o suzbijanju diskriminacije i Zakona o nabavi i posjedovanju oružja.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }