Otvoren ‘Big Box’: Rijeka je dobila trgovinu u kojoj se može kupiti rabljena elektronička oprema uz jamstva

Osim prodajne komponente, Big Box ili velika kutija sadrži i servisni dio pod brendom Infobit, uz koji ide tim stručnjaka osposobljenih za obavljanje i naj zahtjevnijih servisnih zahvata također uz pisano jamstvo za svaki popravak.

Rijeka – Big Box nova je usluga u gradu, Riječanima na adresi Sokol-kula 10 u Starom Gradu dostpna od početka listopada – radi se o prvom mjestu takve vrste u ovome dijelu Europe na kojemu će te uz pisano jamstvo do dvije godine moći po maloprodajnim cijenama kupiti rabljeni ili “open box” uređaji bilo da je riječ o računaru, laptopu ili tabletu, ali i pametnim telefonima svih vrsta.

– Big Box d.o.o. je brand pomno razvijan više od 5 godina. Kroz tih 5 godina pratili smo kontinuirani razvoj na području elektronike, mikroelektronike, potrošačke elektronike i srodnih industrija. Od početnog puta i servisa računalne opreme s dvoje zaposlenih pa do danas kada smo izrasli u najmodernije opremljen LAB za izvođenje dizajna sklopova i najzahtjevnijih servisnih intervencija na matičnim pločama raznih uređaja, te svih vrsta najzahtjevnijih popravaka na Smartphone uređajima, laptopima i računalima. Kroz dva investicijska ciklusa dosegli smo respektabilne servisne kapacitete, a tehnologiju i pristup servisu razvili do te razine da na svaki popravak možemo korisniku pružiti sigurnost tj. pisano jamstvo, kazali su iz tvrtke.

Osim prodajne komponente, Big Box ili velika kutija sadrži i servisni dio pod brendom Infobit, uz koji ide tim stručnjaka osposobljenih za obavljanje i naj zahtjevnijih servisnih zahvata također uz pisano jamstvo za svaki popravak.

– BGA strojevi, LCD reparatori, laboratorijska oprema, te konstantno ulaganje u ljudske resurse na najvišoj razini uz poticanje na kreativan i znanstveni rad od neprocjenjive su nam važnosti. Kupnju rabljenoga ili tzv. “open box” uređaja razvili smo do prepoznatljive razine uz vlastitu ambalažu i pisano jamstvo, a cjenovno konkurentno u odnosu na nove uređaje iste klase i do 60 posto, te u odnosu na oglasnike s garancijom sigurnosti, te provjerenom i testiranom kvalitetom, kazali su iz tvrtke čije su otvorenje uljepšale uljepšale članice plesne skupine Xfinity&Co s voditeljicom Paolom Vukelić.

Radno vrijeme servisa i trgovine Big Box je od ponedjeljka do subote od 8 do 20 sati.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }