Otvorene ponude za obnovu Galeba – Obje pristigle ponude značajno premašuju procijenjenu vrijednost radova

Na natječaj su pristigle dvije ponude. Prva je Kraljevičkog Dalmonta koja je iznosila 58,5 milijuna kuna s PDV-om, dok je drugu ponudu poslao Viktor Lenac na iznos od 75,7 milijuna kuna s PDV-om

Rijeka – Danas je iza zatvorenih vrata održano drugo otvaranje ponuda koje su pristigle na natječaj za obnovu broda Galeb. Procijenjena vrijednost radova za koje je grad Rijeka raspisao natječaj bila je 42 milijuna kuna s PDV-om.

Na natječaj su pristigle dvije ponude. Prva je Kraljevičkog Dalmonta koja je iznosila 58,5 milijuna kuna s PDV-om, dok je drugu ponudu poslao Viktor Lenac na iznos od 75,7 milijuna kuna s PDV-om.

Na prvi se natječaj javio samo Viktor Lenac s ponudom koja je ocijenjena previsokom te je tada natječaj poništen.

Bilo kako bilo na potezu je sada Grad Rijeka koji treba odučiti da li će se prihvatiti jedna od pristiglih ponuda ili će se po drugi puta poništiti natječaj. Utjecaj na ishod ovog natječaja neposredno ima i Gradsko vijeće koje odlučuje o kreditnom zaduženju kojim bi se sufinancirao ovaj projekt. Sljedeća sjednica Gradskog vijeća koja bi se trebala održati u rujnu trebala bi ponuditi odgovore na ova pitanja.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!