Pijani 35-godišnjak u Bakarcu vrijeđao i napao policijskog službenika

Priveden je u službene prostorije policije te je po završetku kriminalističkog istraživanja kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu radi počinjenja kaznenog djela napad na službenu osobu

Bakarac – Policijski službenici II. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad 35-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje da je počinio kazneno djelo napad na službenu osobu.

Osumnjičeni je u noći 11. kolovoza upravljajući osobnim vozilom marke Audi, riječkih registracijskih oznaka na području Bakarca prouzročio prometnu nesreću s materijalnom štetom,. Utvrđeno je da je vozilom upravljao neprilagođenom brzinom i pod utjecajem alkohola od 1,51 g/kg. Tijekom postupanja policije verbalno je i tjelesno napao policijskog službenika.

Priveden je u službene prostorije policije te je po završetku kriminalističkog istraživanja kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu radi počinjenja kaznenog djela napad na službenu osobu.

Zbog počinjenja prekršaja iz domene Zakona o sigurnosti prometa na cestama, vožnje pod utjecajem alkohola i neprilagođene brzine, mjerodavnom općinskom sudu dostavljen je optužni prijedlog.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!