Pješakinja u Matuljima poginula na svoj rođendan – Auto ju udario čim je zakoračila preko sigurnosne ograde

Policija je sinoć izvijestila kako se u 21 sat i 18 minuta u Matuljima, na autocesti A8 dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao pješak. Više informacija očekuje se u današnjem policijskom izvještaju, nakon sinoćnjeg obavljenog uviđaja. 

Matulji – Pješakinja koja je sinoć poginula u teškoj prometnoj nesreći na autocesti A8 u Matuljima toga je dana slavila rođendan. Žena srednjih godina bila je zaposlena u lokalnom komunalnom društvu, a kao i mnogi drugi stanovnici Pobri, znala je često koristiti brzu cestu kao “prečicu” na putu do tamošnjeg Konzuma i susjednog lokala.

U noćnim satima to je područje vrlo slabo osvijetljeno, uz gotovo nikakvu vidljivost, a automobil je naišao točno u trenutku kada je zakoračila preko sigurnosne ograde. Sraz s vozilom bio je smrtonosan.

Policija je sinoć izvijestila kako se u 21 sat i 18 minuta u Matuljima, na autocesti A8 dogodila teška prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao pješak. Više informacija očekuje se u današnjem policijskom izvještaju, nakon sinoćnjeg obavljenog uviđaja.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }