Policija pravovremenim reakcijama spriječila nove talijanske provokacije

Policija pravovremenim reakcijama spriječila nove talijanske provokacije

FOTO: Twitter

Policija je danas u dva navrata ukupno privela četvoricu državljana Italije, dok se za dvojicom još traga

Rijeka – Jutros, oko 6.45 sati policija je zaprimila dojavu da je na ogradi Guvernerove palače u Rijeci izvješena talijanska zastava. Dolaskom na mjesto događaja pronađena je izvješena povijesna zastava Kraljevine Italije i nekoliko letaka. Pronađene predmete policija je izuzela, a u tijeku je kriminalističko istraživanje s ciljem pronalaska osoba koje izvjesile navedenu zastavu.

Isto tako, policija je jutros ispred Guvernerove palače zatekla dvojicu talijanskih državljana starosti 19 i 20 godina s povijesnom zastavom Kraljevine Italije manjih dimenzija. Obojica su privedena i sankcionirana temeljem odredbi Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira. Na taj su način osobe spriječili u daljnjoj namjeri. Kriminalističko istraživanje se nastavlja.

U nastavku današnjeg postupanja policije oko 13.50 sati ispred Guvernerove palače u Rijeci policijski službenici pronašli su još dvojicu državljana Italije, u dobi od 55 i 19 godina. Kod njih je također pronađena povijesna zastava Kraljevine Italije te ih je policija spriječila u namjeri njenog isticanja. Obojica su privedena u službene prostorije policije te je nad njima u tijeku kriminalističko istraživanje.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!