Povratak na stari vozni red: Autotrolej vraća sve polaske ukinute u listopadu

Naime, cijene goriva čiji je rast uzrokovao bitno veće troškove poslovanja Autotroleja su se stabilizirale te su stvoreni uvjeti za vraćanje privremeno ukinutih polazaka, bez povećanja cijena voznih karata. Isto tako, dijelom je riješen i problem nedostatka vozača autobusa, javili su iz riječkog prijevoznika.

Rijeka – Nakon uvođenja dodatnih polazaka autobusa na linijama 6,7 i 7A početkom studenog, od ponedjeljka, 12. studenog, Autotrolej u svoj vozni red vraća sve polaske autobusa koji su privremeno ukinuti u listopadu. Tako će, od ponedjeljka, broj polazaka autobusa Autotroleja biti jednak onom prije posljednje korekcije voznog reda.

– Naime, cijene goriva čiji je rast uzrokovao bitno veće troškove poslovanja Autotroleja su se stabilizirale te su stvoreni uvjeti za vraćanje privremeno ukinutih polazaka, bez povećanja cijena voznih karata. Isto tako, dijelom je riješen i problem nedostatka vozača autobusa. Kao što je poznato, zanimanje vozača je deficitarno i profesionalnih vozača nedostaje u cijeloj Hrvatskoj i šire, pa se tako i Autotrolej kontinuirano susreće s ovim problemom, posebice u situacijama kada veći broj vozača izostane s posla zbog bolovanja i sličnog, javili su iz riječkog prijevoznika.

Inače, Autotrolej radnim danom ima oko 2.500 polazaka autobusa dnevno, a privremeno je bilo ukinuto 37 polazaka autobusa koji se sada ponovno uvode u vozni red gradskog prijevoznika.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }