Pred nama je vikend u znaku glazbe i svijetla – Gastro ribarska noć i Light transformation Gradina garantiraju odličnu zabavu

Plaža Grčevo, Gat Karoline Riječke, Pavlinski trg samo su neke od lokacija na kojima će se ovoga vikenda održavati raznolik i bogat program

Rijeka – Petak, 19. srpanj, bit će svakako u znaku glazbe. Glazbene večeri čekaju vas u Pajol baru na plaži Grčevo, gdje je zabava zagarantirana do ranih jutarnjih sati. Zabavno će biti i na Gatu Karoline Riječke gdje je na programu Gastro ribarska noć s početkom u 19 sati. Za dobru atmosferu zaduženi su Grooversi, a i ukusnih ribljih zalogaja neće nedostajati. I ovog petka terasa ispred hotela Continental rezervirana je za evergreen večer, gdje će vas od 20.30 sati zabavljati grupa Trio Pešekani.

U subotu, 20. srpnja u 21 sat, na Pavlinskom trgu na pozornicu dolazi Acoustic Life band, koji će se pobrinuti za dobru atmosferu u Starom gradu. U 21.30 sati svjetlosni efekti još će jednom zagospodariti Trsatskim kaštelom –nepresušnim izvorom inspiracije za stvaranje novih vizura, dojmova i inspirativnih evenata. U sklopu manifestacije Light transformation Gradina i ovoga puta će zidine Kaštela doživjeti pravu transformaciju pomoću profesionalne produkcije i brojnih svjetlosnih efekata za koje će biti zadužen specijalizirani tim iz dBoki sound & light. Priča o svjetlosti bit će ispričana uz glazbenu podlogu, a posjetitelji će moći uistinu uživati kroz ovu tematsko – konceptualnu manifestaciju.

U utorak, 23. kolovoza od 21 sat, Pavlinski trg ispunit će melodije najljepših čakavskih pjesmama u izvedbi popularnog belcanto pjevača Jose Butorca. Ovogodišnji pobjednik Melodija Istre i Kvarnera, Joso Butorac, pripremio je sjajan repertoar u kojem će uživati svi posjetitelji.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!