Prepreka kao prilika za poslovni uspjeh: Uzbudljiva priča o uspjehu poduzetnice Azre Ćatić inspirirala Riječanke

Nesuđena profesorica hrvatskog jezika oduševila je prisutne svojom energijom pa je planirano druženje od sat vremena preraslo u aktivno trosatno sudjelovanje sviju prisutnih.

Rijeka – Sinoć je u Gradskoj knjižnici Rijeka održan još jedan Poslovni  kutak. S poduzetnicom Azrom Ćatić (Densa d.o.o.) razgovarala je Sanja Lujić Pirc na temu „Prepreka kao prilika za poslovni uspjeh“. Razgovaralo se je o počecima, preprekama, poduzetništvu, predrasudama, majčinstvu, uspjehu i podršci.

Naime, Azra je u samostalne poduzetničke vode krenula 2015. godine. Dala je otkaz na mjestu menadžerice jer je shvatila da u potpunosti gubi svoj privatan život te da ne može kvalitetno uskladiti svoje obiteljske i poslovne obveze. Ističe kako joj je u to vrijeme najviše značila podrška koju je dobila od supruga, ali i od jednog od dobavljača iz Turske koji je odlučio krenuti za njom u nove poslovne poduhvate i s kojim još uvijek uspješno surađuje.

Azra ne krije da je prva godina poslovanja bila najteža, no posao je krenuo pa se danas vrlo uspješno bavi prodajom ručnika, posteljine, jastuka i promomaterijala. Načelo kvalitete i pravednosti su joj uvijek na prvom mjestu. Posebno zanimljivo bilo je Azrino izlaganje muško – ženskih (poslovnih) odnosa u Turskoj.

Nesuđena profesorica hrvatskog jezika oduševila je prisutne svojom energijom pa je planirano druženje od sat vremena preraslo u aktivno trosatno sudjelovanje sviju prisutnih. I gošće su podijelile s prisutnima svoje priče, svoja razmišljanja, a dvije mlade (buduće) poduzetnice predstavile su svoje poduzetničke ideje.

Azru Ćatić kroz posao vodi citat Setha Godina: „Ljudi ne kupuju proizvode i usluge. Oni kupuju povezanost, priču i čaroliju“, a kroz život spoznaja da je prije svega uspješna mama kojoj se dive njezine kćerke Dea i Sara, koje su je i sinoć ponosno slušale.

Azrin zaključak je: Vjeruj u sebe. Svaki san se može ostvariti ukoliko se dovoljno snažno sanja.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!