Pritvor i kaznena prijava 23-godišnjaku zbog uzgajanja i prodaje marihuane

Navedeni je na širem području Ravne Gore neovlašteno zasadio pet komada stabljike indijska konoplja te ih zalijevao i prihranjivao u namjeri uzgoja, odnosno proizvodnje droge marihuane poradi daljnje prodaje.

Delnice – Policijski službenici Policijske postaja Delnice proveli su kriminalističko istraživanje nad 23-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela iz domene zlouporabe droga. Navedeni je na širem području Ravne Gore neovlašteno zasadio pet komada stabljike indijska konoplja te ih zalijevao i prihranjivao u namjeri uzgoja, odnosno proizvodnje droge marihuane poradi daljnje prodaje. Oduzete stabljike indijske konoplje bile su visine od 27 do 44 centimetra.

Nadalje, policija ga sumnjiči i za dva kaznena djela počinjena u veljači i svibnju ove godine, a odnose se na prodaju marihuane. Kriminalističkim istraživanjem došlo se i do saznanja da je 23-godišnjak tijekom svibnja i lipnja ove godine počinio i četiri kaznena djela omogućavanje trošenja droga dajući marihuanu na uživanje drugim osobama.

Zbog sumnje u počinjenje gore navedenih kaznenih djela navedeni 23-godišnjak se prijavljuje mjerodavnom državnom odvjetništvu te je predan pritvorskom nadzorniku.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }