Rukometni klub Trsat sutra kreće s upisima: ‘Pridružite se sportskoj obitelji najbolje rukometne škole u gradu

Druženje, trening, rad i sportski rezultati – zauvijek će obilježiti vaše djetinjstvo, poručuju iz RK Trsat, čija rukometna škola rukometa ima posljednjih godina ima najbolje rezultate na nivou županijske lige kroz sve dobne skupine.

Rijeka – Od sutra, utorka 10. rujna u 18 sati u dvorani Osnovne škole Vladimir Gortan na Vojaka kreću upisi u rukometnu školu i rukometnu igraonicu Rukometnog kluba Trsat. Riječki klub poznat po kvalitetnom radu s mladim uzrastima pozvao je dječake rođene od 2008. do 2013. godine i njihove roditelje da se pridruže „sportskoj obitelji najbolje rukometne škole u gradu“.

– Druženje, trening, rad i sportski rezultati – zauvijek će obilježiti vaše djetinjstvo, poručuju iz RK Trsat, čija rukometna škola rukometa ima posljednjih godina ima najbolje rezultate na nivou županijske lige kroz sve dobne skupine.

Tako su nositelji titula prvaka županije s ekipom 2004. i 2006. godišta, dok je druga ekipa mladića rođenih 2004. godine osvojila i drugo mjesto u županiji, a ekipa 2006. godišta okitila se i srebrom na Prvenstvu Hrvatske. Dječaci rođeni 2004. godine na Prvenstvu Hrvatske zauzeli su visoko šesto mjesto. Osim toga, ekipa rođena 2008. godine na županijskoj je razini osvojila treće mjesto, a sve ekipe osvojile su brojne turnire u Hrvatskoj i regiji.

– Dođite i uvjerite se u stručan rad naših trenera, a za više informacija dostupan je trener Željko na broj 091 577 3090, poručili su iz kluba.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!