Sezonsko sniženje – Pravo vrijeme za obnovu kolekcije torbi

Tower Lifestyle Magazin izdvojio je neke od najljepših sniženih torbi iz bogate ponude dućana Tower Centra, a cjelokupnu ponudu možete provjeriti na njihovim stranicama

CARPISA, 379 KN SAD 189,50

Rijeka – Torbe su naš omiljeni modni dodatak i bez obzira na to koliko ih imamo u ormaru, uvijek postoji želja za novim modelom koji će osvježiti naš outfit. Sada je pravo vrijeme za obnovu kolekcije torbica jer sezonska sniženja donose odlične popuste.

Svatko od nas posjeduje barem jednu shopper torbu, koja je zbog svoje prostranosti i praktičnosti prigodna za poslovne i svakodnevne obveze. Apsolutni hit sezone je tzv. bucket torbica. Svojim zanimljivim dizajnom privlači pažnju i svaki stajling čini posebnim i razigranim. Male torbice raznih boja, uzoraka i oblika obožavamo kombinirati za odlazak na kavu, u šetnju ili izlazak. Posebno se ističu one kockastog te kružnog ili polukružnog oblika koje nosimo poput malog kovčega.

MANGO, 349,90 KN SAD 199,90 KN

Modni svijet također su preplavili trendi modeli koji se nose oko pojasa. Ruksaci su elegantniji no ikad i više nisu namijenjeni samo za sportske prigode, već odlično pristaju i uz ženstvene kombinacije. Što se tiče boja i uzoraka, osim nezaobilazne crne, možemo izabrati torbu pastelnih, neutralnih, zemljanih boja, a osim toga, tu je i popularni životinjski uzorak.

 

GUESS, 1.219 KN SAD 975,20 KN

 

Torbi nikada dosta, a sezonsko sniženje odlična je prilika za kupnju novog omiljenog modela po odličnoj cijeni. Tower Lifestyle Magazin izdvojio je neke od najljepših sniženih torbi iz bogate ponude dućana Tower Centra, a cjelokupnu ponudu možete provjeriti na njihovim stranicama

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }