SKC raspisao Natječaj za financiranje studentskih projekata iz kulture i umjetnosti u 2019. godini

Rijeka – Studentski kulturni centar Sveučilišta u Rijeci raspisuje Natječaj za financiranje studentskih projekata iz kulture i umjetnosti u 2019. godini. Na natječaj se mogu prijaviti studentice i studenti, kao i studentske udruge.

Natječaj je namijenjen financiranju studentskih programa iz kulture i umjetnosti od interesa za studentice i studente Sveučilišta u Rijeci. Prijave se podnose do 31. siječnja 2019. godine (do 12:00 sati).

Na natječaj se mogu prijaviti studentice i studenti Sveučilišta u Rijeci ili studentske udruge upisane u Registar studentskih udruga i drugih organizacija na Sveučilištu u Rijeci. Prijave se vrše elektroničkim putem, ispunjavanjem obrazaca koji se nalaze na mrežnoj stranici SKC-a (www.skc.uniri.hr).

Projekti koji ostvare pravo na potporu obvezuju se u cijelosti izvesti ili djelomično predstaviti na prostoru Kampusa Sveučilišta u Rijeci do prosinca 2019.

Za pitanja i pomoć u ispunjavanju i pripremi prijave prijavitelji i prijaviteljice se mogu obratiti putem e-pošte na skc@uniri.hr. Kompletan tekst Natječaja kao i više informacija o ovoj temi možete pronaći na linkovima ispod teksta.

Natječaj za financiranje studentskih projekata iz kulture i umjetnosti u 2019. godini

Detaljnije o natječaju na mrežnim stranicama SKC-a.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }