Tjedno izvješće o prometu – 61-godišnjak u Delnicama za volanom s gotovo 3 promila

Najveća koncentracija alkohola izmjerena je 61-godišnjem vozaču, kojega je pri koncentraciji alkohola od 2,90 g/kg zatekla 14. lipnja u večernjim satima delnička policija.

Rijeka – U proteklih tjedan dana na prometnicama u nadležnosti Policijske uprave primorsko-goranske dogodilo se 88 prometnih nesreća, od kojih je sedam bilo težih, a ostale su bile lakše prometne nesreće. Smrtno stradalih osoba u prometnim nesrećama nije bilo, teže je ozlijeđeno sedam, a lakše 14 osoba. Materijalna šteta nastala u prometnim nesrećama cijeni se na oko 1.345.500 kuna.

U navedenim prometnim nesrećama bilježi se i sudjelovanje devet stranih državljana i troje pješaka, a evidentirano je i 12 vozača koji su u prometnim nesrećama sudjelovali u alkoholiziranom stanju. U istom razdoblju policija je provela alkotestiranje 328 vozača od kojih je nedozvoljena koncentracija alkohola utvrđena kod njih 35. Najviše vozača kod kojih je utvrđena alkoholiziranost bila je u dobi iznad 35 godina života (18), dok je podjednak broj onih do 25 godina i onih u skupini od 25-35 godina.

Najveća koncentracija alkohola izmjerena je 61-godišnjem vozaču, kojega je u vožnji osobnim vozilom i to pri koncentraciji alkohola od 2,90 g/kg zatekla delnička policija ,14. lipnja u večernjim satima.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!