U Galeriji Juraj Klović sutra se održava jednodnevni projekt ‘Full of Hope’ autorice Carry-Lee Hent

Full of Hope ukazuje na nadu i pozitivne aspekte koji nam se često nalaze nadohvat ruke, njih obično nismo svjesni iako je torba/prtljaga uvijek sa nama.

Rijeka – U sklopu izložbe Ane Aleksandre Buković u Galerija Juraj Klović održat će se jednodnevni projekt Carry-Lee Hent pod nazivom „Full of Hope“. Projekt će se uz druženje s autoricom održati sutra, u petak 19. srpnja u terminu od 10 do 13 i od 17 do 20 sati.

Full of Hope ukazuje na nadu i pozitivne aspekte koji nam se često nalaze nadohvat ruke, njih obično nismo svjesni iako je torba/prtljaga uvijek sa nama. Razlog neprimjećivanja je strah od nepoznatog te stvorena odbojnost za posezanjem u sadržajnost naše torbe. Na taj način ometa se stvaranje mogućnosti za doživljajem koji posjedujemo, ali ne osvješćujemo. Rad stoga poziva publiku da osvijesti svoje emotivne potencijale i pronađe mogućnosti koje su skrivene i nalaze se tu pored nas, u maloj crvenoj torbici, naglašenom znaku, podsjetniku osviještene nade.

Carry-Lee Hent rođena je u Rijeci, 1991. godine. Uglavnom radi u mediju scenografije i slikarstva. Diplomirala na MAP studiju na Akademiji primijenjenih umjetnosti Sveučilišta u Rijeci, modul Scenografski prostori sa predstavom Where is Alice?. Završila preddiplomski smijer Likovne pedagogije 2015. Asistirala na kazališnim predstavama: Werther, Omicidi in pausa pranzo, Rigoletto. Jedna od triju scenografkinja za Čudovišta u ormaru izvedeno pod mentorstvom Lare Badurine. Asistirala na filmovima Glavno jelo Kristine Barišić, Oblaci su daleko Gorana Nježića i Matije Tomića te bila u odjelu set dressinga i rekvizite na pilot epizodi The Dark Tower. Pohađala Light residences u Bari-ju, Italija, i Rijeci; radionice Turbowork in progress, Slojevi, Primijenjeni video te Artist’s book u Novoj Gorici, Slovenija; 4. umjetničku i kiparsku koloniju „Punat sea art“, Punat i „Otvoreni grad umjetnosti“ Srebrenik, Bosna i Hercegovina. Živi i djeluje u Rijeci.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!