U sklopu EPK na Galebu su planirana dva filmska programa – Većina broda bit će postav Muzeja grada Rijeke

Navevši kako su na brodu bile predviđene mogućnosti za održavanje filmskih i drugih manjih programa, Višnić je kazala kako zasad postoje dva predviđena filmska programa.

Rijeka – Brod Galeb i jučer je bio neizostavna tema sjednice riječkog Gradskog vijeća. Vijećnik Zvonimir Peranić postavio je pitanje direktorici TD-a Rijeka 2020 Emini Višnić u vezi programa Europske prijestolnice kulture na brodu Galeb. Peranić je upitao koji su to konkretni predviđeni programi koji će se na tom brodu događati te je li se ova stavka projekta EPK promijenila u odnosu na sadržaj iz prijavne knjige s kojom je Rijeka osvojila ovu titulu.

Direktorica TD-a Rijeka 2020 Emina Višnić rekla je kako je za brod Galeb ključan njegov stalni postav kojeg će u sklopu projekta izraditi Muzej grada Rijeke. Navevši kako su na brodu bile predviđene mogućnosti za održavanje filmskih i drugih manjih programa, Višnić je kazala kako zasad postoje dva predviđena filmska programa. Kazavši kako će većinu broda Galeb zauzimati upravo postav Muzeja grada Rijeke, Višnić je dodala kako Galeb nema previše prostora za dodatne programe.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!