Udomiteljske obitelji provele emotivan dan – Cinestar im darovao posebnu projekciju filma ‘Instant obitelj’

Udruga DamDom okuplja tridesetak udomiteljskih obitelji, odnosno gotovo sve koje su prihvatile ovaj poziv pun lijepih trenutaka, ali i zahtjevnih izazova ne samo za roditelje, već i biološku djecu, ali i onu udomljenu.

Rijeka – Poseban dar za udomiteljske obitelji s područja Primorsko-goranske županije dao je nedavno riječki Cinestar – besplatnim ulaznicama za projekciju filma „Instant obitelj“ omogućio je lijepo poslijepodne i ugodno druženje za 46 članova obitelji: roditelja, biološke i udomljene djece. A i sam film tematski je odlično odabran – radi se o toploj i emotivnoj priči, inspiriranoj stvarnim događajima, o paru život kreće drugačijim tokom od trenutka kada usvoje troje djece…

– Prepoznali smo se u filmu, on govori baš o nama, o našim životima, o teškoćama s kojima se nosimo, o upornosti, ljubavi, nadi s kojom živimo svaki dan. Bilo je stvarno i suza i smijeha, ali najvrijednije od svega je da smo opet bili svi zajedno, kazala je Claudia Juranić Klarić, predsjednica udruge udomitelja djece Primorsko-goranske županije DamDom.

Ova udruga okuplja tridesetak udomiteljskih obitelji s područja PGŽ, odnosno gotovo sve koje su prihvatile ovaj poziv pun lijepih trenutaka, ali i zahtjevnih izazova ne samo za roditelje, već i biološku djecu, ali i onu udomljenu.

– Udruga povezuje udomiteljske obitelji, pomažemo jedni drugima i često se družimo, a zajednički odlazak u kino jedan je od primjera tih druženja. Kako je došlo do toga? Poslali smo Cinestaru molbu za ulaznicama, ali doista nismo imali nikakvih očekivanja. No, oni su nas vrlo ugodno iznenadili i omogućili posebnu projekciju i besplatne ulaznice, a mi smo se okupili u velikom broju i proveli jedno posebno poslijepodne, kazala je Juranić Klarić, zahvalivši Cinestaru na lijepom i velikom daru.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }