VIDEO Igor Bišćan: Sretan sam zbog pobjede, dečki su još jednom pokazali karakter

Rijeka je posljednji poraz upisala na gostovanju kod Gorice prije točno 60 dana,  a pobjeda protiv Lokomotive bila je sedma u posljednjih osam ogleda.

Zagreb – Igor Bišćan nastavio je sjajan niz na klupi Rijeke, sedma pobjeda pod vodstvom novog trenera odvela je bijele u polufinale Kupa Hrvatske. Rijeka je posljednji poraz upisala na gostovanju kod Gorice prije točno 60 dana,  a pobjeda protiv Lokomotive bila je sedma u posljednjih osam ogleda.

– Dva različita poluvremena. Glavni razlog je naravno isključenje igrača Lokomotive. Do tog trenutka utakmica je bila izjednačena, Lokomotiva je bila u velikoj prednosti za taj gol i teško bi bilo doći do pobjede da smo ostali s istim brojem igrača na terenu, ustvrdio je Igor Bišćan nakon važne pobjede u Kranjčevićevoj.

– S druge strane odlično smo reagirali, pametnom igrom smo iskoristili igrača više, stvarali šanse i kvalitetno probijali njihov blok. Mislim da smo zasluženo prošli u polufinale i jako sam sretan. Dečki su se vratili iz minusa još jednom pokazali su karakter,  ustvrdio je Igor Bišćan.

U videu pogledajte izjavu trenera Rijeke nakon pobjede protiv Lokomotive.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }