VIDEO Na današnji dan Rijeka je ostvarila jednu od najvećih pobjeda u povijesti kluba

VIDEO Na današnji dan Rijeka je ostvarila jednu od najvećih pobjeda u povijesti kluba

FOTO i VIDEO: nk-rijeka.hr

Pod stijenama Kantride pao je veliki Real Madrid, Adriano Fegic s dva i Danko Matrljan s jednim pogotkom donijeli su Rijeci slavlje protiv Real Madrida (3:1) u prvoj utakmici šesnaestine finala Kupa UEFA, preteče Europske lige.

Rijeka – I nakon 34 godine i dalje jednakim sjajem sjaji pobjeda ostvarena 24. listopada 1984. godine. Pod stijenama Kantride pao je veliki Real Madrid, Adriano Fegic s dva i Danko Matrljan s jednim pogotkom donijeli su Rijeci slavlje protiv Real Madrida (3:1) u prvoj utakmici šesnaestine finala Kupa UEFA, preteče Europske lige.

Rijeka je te večeri nadigrala veliki kraljevski klub za jednu od najvećih pobjeda koja će uvijek imati posebno mjesto u klupskoj povijesti i posebno mjesto u srcu svih navijača, posebice onih koji su prisustvovali ovom spektaklu.

Danko Matrljan i danas je dio Hrvatskog nogometnog kluba Rijeka, a prije nekoliko godina zaželio je i da novije generacije dobiju svoj Real Madrid. Uz naslov prvaka, ova generacija je dobila svoj Real Madrid 7. prosinca 2017. godine kada je na Rujevici u Europskoj ligi pao veliki Milan.

Rijeka nažalost nije uspjela proći u idući krug nakon poraza od Real Madrida u uzvratu (0:3), u utakmici u kojoj su isključena tri nogometaša Rijeke! Ipak, ništa ne može i neće nikada promijeniti činjenicu da je na Kantridi pao veliki Real Madrid.

Kako je protekla povijesna večer na Kantridi pogledajte u videu ispod teksta.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }