VIDEO Razgovor s Hrvojem i Ivanom Smolčićem, blizancima koji su se subotnjim nastupom upisali u povijest Rijeke

VIDEO Razgovor s Hrvojem i Ivanom Smolčićem, blizancima koji su se subotnjim nastupom upisali u povijest Rijeke

FOTO i VIDEO: nk-rijeka.hr

U 82. minuti utakmice protiv Intera Ivan Smolčić ušao je u igru umjesto Roberta Murića. U tom trenutku na travnjaku, u dresu Rijeke, prvi put u povijesti zaigrala su dva blizanca, Ivan i Hrvoje Smolčić

Rijeka – Blizanci Ivan i Hrvoje Smolčić nastavili su ispisivati povijest HNK Rijeka. Naime, u 82. minuti utakmice protiv Intera Ivan Smolčić ušao je u igru umjesto Roberta Murića. U tom trenutku na travnjaku, u dresu Rijeke, prvi put u povijesti zaigrala su dva blizanca, Ivan i Hrvoje Smolčić.

Ivan je u utakmici protiv Intera debitirao upisavši asistenciju za sedmi gol.

– Ovo je bio jako lijep doživljaj, debitirati u dresu Rijeke i drago mi je da mi je trener povjerio da igram desnog bočnog. Asistencija? Nije bio najbolji ubačaj, ali Puljić je to lijepo pogodio. Lijep je osjećaj zaigrati s bratom, nadam se da će biti još prilike, rekao je Ivan Smolčić.

Hrvoju je ovo bio treći nastup u dresu Rijeku odigravši još jednom odličnu utakmicu na lijevom boku. Koliko je bio sretan zbog svog nastupa, Hrvoje je bio još zadovoljniji jer je i brat Ivan dobio priliku.

Velikom trenutku svjedočili su prijatelji i rodbina, mama Ivana i tata Nenad stalna su potpora na tribinama.

– Nadao sam se da će i Ivan ući u igru. Kada sam vidio da ulazi, srce mi je bilo na mjestu. Mislio sam da će ući umjesto mene, ne bi mi bilo žao i da se tako dogodilo, ali evo zadnjih desetak minuta smo bili zajedno na terenu i Ivan je pokazao da je zaslužio priliku, ustvrdio je Hrvoje Smolčić.

U videu pogledajte izjavu Hrvoja i Ivana Smolčića

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!