VIDEO Rock ‘n’ roll je kriv za sve – Fit oduševio Pogon kulture

Djelić atmosfere provjerite u priloženom video isječku u nastavku teksta…

Rijeka – Kultni band Fit predvođen Davorom Lukasom ponovo je oduševio krcat Pogon kulture. U gotovo dva sata svirke legendarni hitovi nizali su se redom, Zaboravit ću sve, Zvoni Telefon, Rock ‘n’ roll je kriv za sve, Mačka, samo su neke od pjesama koje su bile otpjevane uglas s bendom.

— Koncert je bio odličan i ovaj put su bili izvanredni, komentirao nam je jedan posjetitelj.

Koncertni program u Pogonu kulture nastavlja se večeras koncertom grupe Detour na kojem će predstaviti svoj peti studijski album i riječkoj publici. S najnovijim albumom, koji je pod imenom ‘Tourdetour’ objavljen krajem prošle godine, a s kojeg su široj publici već dobro poznati i prihvaćeni singlovi ‘Zaljubila sam se’, ‘Biram’, ‘Bez tebe’, ‘Vikend’ i ‘Skrivena’ Detourovci su potvrdili status jednog od vodećih pop sastava na domaćoj sceni. Detour se sa svojim prepoznatljivim elektro acoustic zvukom kroz svoj dugogodišnji rad izdvojio na domaćoj glazbenoj sceni ne samo hitovima, već i sjajnim live nastupima, u što su se Riječani imali prilike upoznati u nekoliko navrata, a gradivo mogu utvrditi 30. ožujka kada ih očekuje prava koncertna poslastica.

Ulaznice se mogu nabaviti u pretprodaji po 45 kn u Dallasu, The Beertiji i online na entrio.hr. Ulaz na dan koncerta iznosit će 60 kn.

 

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }