VK PRIMORJE EB Rezultatskog imperativa nema, izuzev zalaganja i borbe

Nakon turnira u Marseillesu momčad Primorja očekuje težak i zgusnut raspored. Prvo je na redu prvo kolo Regionalne lige protiv Radničkog na Kantridi 17. listopada, te odmah nakon toga gostovanje kod teškog protivnika Budve u subotu, 20. listopada.

Igor Hinić

Rijeka – Na održanoj tiskovnoj konferenciji uoči puta u Marseille, na drugi kvalifikacijski turnir Europa Len Kupa, kojoj su prisustvovali trener Igor Hinić, vratar Fran Čubranić, ovogodišnje pojačanje Tim Putt te povratnik nakon oporavka Mislav Vrlić zaključeno je da radom i požrtvovnošću dolazi rezultat, a za sam nastup na turniru nije postavljen nikakav rezultatski imperativ.

Trener Hinić približio je protivničke momčadi koje su za nijansu jače od momčadi koje su nastupale na turniru u Rijeci.

– Marseille kao domaćin predstavlja možda i najjaču momčad, a u svojim redovima imaju nekoliko kvalitetnih stranih igrača, uključujući i našeg bivšeg Primorjaša – Vukičevića. BVSC je nešto malo slabija ekipa od OSC-a, s postignutim petim mjestom u mađarskom prvenstvu. Treća ekipa je Primorac iz Kotora koju znamo od prošle godine, a pojačali su se s dva Jugova igrača. Ići ćemo utakmicu po utakmicu, te se nadam da će to dobro izgledati, kazao je Hinić.

Mislav Vrlić

Povratnik u ekipu Mislav Vrlić i igrač koji na poziciji centra za sada odlično mijenja ozlijeđenog Paparića naglasio je ulogu trenera Hinića kroz rad i davanje savjeta što za posljedicu ima do sada viđene kvalitetne nastupe.

Australski reprezentativac i ovogodišnje pojačanje Primorja Tim Putt istaknuo je zadovoljstvo kako ga je ekipa prihvatila te pozitivno klupsko okruženje uz nadu da će nastaviti s do sada dobrim pruženim igrama.

Golman Čubranić osvrnuo se na prvi turnir održan u Rijeci i najavio turnir u Marseillesu.

Fran Čubranić

– Prvi turnir je bio ulaz u novu sezonu, prve dvije utakmice su bile iznimno organizirane i vidljiv je bio rezultat odnosno pobjeda. Odličan je to uvod u novu sezonu, a pred nama je novi turnir, utakmice će biti teške – iz tog razloga opet ponavljamo idemo utakmicu po utakmicu. Moramo biti koncentrirani i disciplinirani što se tiče same igre i pristupa utakmici s obzirom na tempo od nekoliko utakmica za redom, dodao je Čubranić.

Nakon turnira u Marseillesu momčad Primorja očekuje težak i zgusnut raspored. Prvo je na redu prvo kolo Regionalne lige protiv Radničkog na Kantridi 17. listopada, te odmah nakon toga gostovanje kod teškog protivnika Budve u subotu, 20. listopada.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }