‘Zajaši 3maja’: Humanitarnim koncertom za radnike 3. maja prikupljeno 21.400 kuna

Ukupno je prodano 428 ulaznica, a sav prihod bit će podijeljen radnicima 3. maja. 

Rijeka – Humanitarnim koncertom „Zajaši 3zmaja“ za radnike brodogradilišta 3. maj, održanom protekle subote u Sportskoj dvorani „3. maj“ prikupljeno je 21.400 kuna, izvijestili su organizatori.

>> FOTO Odličan povod za vrhunski provod: Humanitarni koncert za 3. maj okupio izvrsne bendove

– Ulaznice za koncert prodavane su na štandu na Korzu, u Klubu mladih Rijeka te na ulazu u dvoranu na dan koncerta, a ukupan iznos novca prikupljen prodajom karata iznosi 21.400,00 kuna što znači da je ukupno prodano točno 428 ulaznica. Prema odluci radnika, sav će novac biti uplaćen na račun većinskog Sindikata metalaca Hrvatske-podružnica „3. maj”, a, sukladno prioritetima, sredstva će dalje biti transferirana supružnicima koji oboje rade u brodogradilištu, radnicima s većim brojem djece, te trećemajskim zaštitarima koji plaće nisu dobili od rujna prošle godine, a sve vrijeme dolaze na svoja radna mjesta, kazali su organizatori.

Podsjetili su da je koncert inicirala stranka Hrvatski laburisti-stranka rada, a da su logističku podršku u pripremi koncerta pružili i SDP, PGS, Akcija mladih, HNS, IDS i HSU. Sve stranke solidarno podmiruju i tehničke troškove u realizaciji koncerta.

Isto tako, valja znati da su se svih honorara, naknada i troškova usluga odrekli svi izvođači te Tomislav Juretić (izrada vizualnog rješenja plakata i ulaznica), ZAMP, Tiskara Sušak, Securitas, Rijeka sport i Grad Rijeka.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!