21-godišnjak s bljeskalicom u autu u centru Rijeke ignorirao crveno na semaforu

21-godišnjak s bljeskalicom u autu u centru Rijeke ignorirao crveno na semaforu

Ilustracija

Prekršajno je sankcioniran zbog neovlaštenog posjedovanja navedenog uređaja te zbog prolaska na znak crvenog svjetla na semaforu

Rijeka – Policijski službenici Interventne jedinice policije Rijeka, sinoć oko 22.30 sati u središtu Rijeke, na Jelačićevom trgu uočili su osobno vozilo marke Volkswagen, riječkih registracijskih oznaka , koje je na raskrižju prošlo na znak crvenog svjetla na semaforu. Davanjem svjetlosnih znakova navedeno vozilo zaustavljeno je na Žabici te je utvrđeno da vozilom upravlja 21-godišnji hrvatski državljanin. Također, uočeno je da u vozilu posjeduje uređaj za davanje posebnih svjetlosnih znakova, tzv. bljeskalicu.

Postupanje nad spomenutim vozačem preuzeli su policijski službenici Postaje prometne policije Rijeka, koji su mu oduzeli pronađeni uređaj. Po završetku postupanja 21-godišnjak je temeljem odredbi Zakona o sigurnosti prometa na cestama prekršajno sankcioniran zbog neovlaštenog posjedovanja navedenog uređaja te zbog prolaska na znak crvenog svjetla na semaforu.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!