Advent u Tower Centru Rijeka – Kooglana nudi cjelodnevno klizanje i prigodne specijalitete

Mnoge će razveseliti informacija da se za vrijeme školskih praznika produžuje radno vrijeme Happy Land igraonice koja se nalazi u sklopu Kooglane. Novo radno vrijeme je od 10 do 21 sat.

Rijeka – Kooglana food&bar u Tower centru već je stekla mnoge simpatizere i stalne goste sa svojom raznovrsnom ponudom koja uključuje ponudu hrane i zabave. Osim sada već poznatog Bowlinga na 6 staza, ove zime nude i pravu zimsku idilu sa klizalištem koje je smješteno ispred samog ulaza u centar. Jedino je klizalište u gradu na kojem uz kupnju jedne ulaznice od 30 kuna možete klizati cijeli dan bez vremenskog ograničenja, a u cijenu je uključen i najam klizaljki.

Uz klizalište organizirana je prigodna prodaja Božićnih drvaca. Adventsko raspoloženje prati i posebno pripremljen “Božićni menu” u terminima marendi, a u ponudi su raznovrsne “zimske” delicije kao što su kobasice sa kiselim kupusom, francuska salata, juha od buče, njoki sa gulašom… sve u rasponu cijena od 25 do 35 kuna.

Mnoge će razveseliti informacija da se za vrijeme školskih praznika produžuje radno vrijeme Happy Land igraonice koja se nalazi u sklopu Kooglane. Novo radno vrijeme je od 10 do 21 sat.

– Ukoliko ste se zaželili adrenalina ili samo želite potrošiti kalorije Laser Tag arena ispuniti će vam sva očekivanja. Odlična je to razonoda u areni koja se prostire na 300m2. Cijena igranja je 30 kuna po osobi, a uključuje dvije igre u trajanju od 15 minuta. Svoj automobil možete parkirati u garaži na etažama 2 i 3a iz kojih ćete doći pred sam prostor Kooglane. Nesumnjivo je Tower centar ponudio Adventski ugođaj i ponudu za sve generacije, gastronomski i programski, osluškujući želje svojih posjetitelja, javili su iz Kooglane.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!