AK Kvarner – Eriku Slugi posebno priznanje Primorsko-goranske županije

AK Kvarner – Eriku Slugi posebno priznanje Primorsko-goranske županije

FOTO: akkvarner.hr

Pred Erikom su novi ispiti, prvi već ove nedjelje kada će s juniorskom reprezentacijom nastupiti na Balkanskom dvoranskom prvenstvu u Istanbulu

Hreljin – Erik Sluga, član AK Kvarner dobio je još jednu potvrdu da je iza njega uspješna godina. Na dodjeli nagrada Primorsko-goranske županije u sportskoj dvorani na Hreljinu Erik je dobio posebnu nagradu za izuzetne sportske rezultate u 2018. godini. Erik je uspješan bio na domaćim, ali i na inozemnim natjecanjima. Tako je s mlađejuniorskom reprezentacijom ostao korak do postolja u štafeti 100-200-300-400 metara koja je istrčala mlađejuniorski državni rekord (1:55.78). Čak je četiri puta popravljao osobni rekord u utrci na 400 metara, posljednji put u kvalifikacijama Europskoga prvenstva u Gyoru u kojima je trčao 48.86 sekundi i zauzeo 11. mjesto. Erik je također i višestruki prvak države, kao i osvajač brončane medalje na prvenstvu Balkana.

Pred Erikom su novi ispiti, prvi već ove nedjelje kada će s juniorskom reprezentacijom nastupiti na Balkanskom dvoranskom prvenstvu u Istanbulu na kojem izbornik Dragutin Plačić na njega računa u utrci na 400 metara, ali i u štafeti 4×400 metara.

Ne treba niti zaboraviti da Erik Sluga nije uspješan samo na sportskom terenu, već i u izvršavanju svojih školskih obaveza, on je odličan učenik četvrtog razreda Gimnazije Andrija Mohorovičić.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!