AK Kvarner – Luana Bobanović najbrža na Otvorenom prvenstvu Zagreba

AK Kvarner – Luana Bobanović najbrža na Otvorenom prvenstvu Zagreba

FOTO: akkvarner.hr

Najuspješniji predstavnici AK Kvarner bili su Luana Bobanović koja je osvojila prvo mjesto na 60 metara, te Tin Vlahinja koji je u skoku u vis osvojio treće mjesto

Zagreb – U zagrebačkoj dvorani na Velesajmu jučer je u organizaciji Zagrebačkog atletskog saveza održano Otvoreno prvenstvo Zagreba u dvorani na kojem su osim hrvatskih atletičara nastupili i atletičari iz Slovenije i Bosne i Hercegovine.

Postignuta su i tri nova dvoranska rekorda Hrvatske. U utrci na 5000 m za seniorke Katarina Vukančić je postavila seniorski rekord sa 17:11,01, u muškoj utrci na 1500 m Florijan Rožić postavio je mlađe juniorski rekord sa 3:59,86, a u ženskoj utrci na 200 m Matea Čerina je istrčala novi kadetski rekord sa 25,72.

Erik Sluga

Atletičari Kvarnera su na ovom natjecanju ostvarili izvrsne rezultate. Luana Bobanović pobijedila je u utrci na 60 metara. Luana je u finalu trčala 7,70 čime je za dvije stotinke popravila osobni rekord. Tin Vlahinja je u skoku u vis osvojio treće mjesto preskočivši 187 centimetara iz prvog pokušaja. Erik Sluga je još jednom popravio svoj najbolji rezultat na 400 metara; s vremenom 49.48 ostao je korak do postolja. Marinu Dotliću je Otvoreno prvenstvo Zagreba bilo povratničko natjecanje nakon ozljede lože, trećim se rezultatom plasirao u finale trčeći u kvalifikacijama 6.97 sekundi, ali i obnovio ozljedu zbog čega nije nastupio u finalu. Matej Vrban je u kvalifikacijama trčao 7.22 sekunde i zauzeo 12. Mjesto, Ivan Novko je s četiri stotinke sporijim rezultatom bio jedno mjesto slabije plasiran. U Zagrebu je nastupila i Erika Žikić, koja je skokom od 11,11 metara iz treće serije bila šesta u troskoku. Kompletne službene rezultate Otvorenog prvenstva Zagreba možete pronaći na linku ispod teksta.

Otvoreno prvenstvo Zagreba rezultati

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!