Akcija povodom Mjeseca hrvatske knjige: Učlanite se u Gradsku knjižnicu Rijeka za samo 25 kuna!

Članom se može postati u središnjem odjelu Palača Modello, središnjem odjelu Fillodramatica, dječjem odjelu Stribor, Narodnoj čitaonici na Korzu, ograncima Trsat, Zamet, Turnić, Drenova, Knjižnici Čavle te Knjižnici Vid Omišljanin.

Rijeka – Gradska knjižnica Rijekau petak 19. listopada priprema akciju za sve građane – do godišnje članske iskaznice taj dan se dolazi za 25 kuna, javili su iz ove institucije, kazavši kako je Mjesec hrvatske knjige “razdoblje u kojem volimo posebno naglasiti važnost knjižnica za zajednicu, kao i važnost bivanja njihovim članom”.

Članom se može postati u središnjem odjelu Palača Modello, središnjem odjelu Fillodramatica, dječjem odjelu Stribor, Narodnoj čitaonici na Korzu, ograncima Trsat, Zamet, Turnić, Drenova, Knjižnici Čavle te Knjižnici Vid Omišljanin. Sve lokacije možete odmah početi i koristiti, i to sve s jednom iskaznicom.

– Obitelj u kojoj svatko ima svoju vlastitu iskaznicu – od djeda i bake do malenog brata i sestre ideal su našeg rada i on se može još lakše ostvariti upravo tog petka – četiri iskaznice za četiri člana obitelji bit će samo 100 kuna, kazali su iz Gradske knjižnice Rijeka.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!